Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ένα διαγαλαξιακό παραμύθι..για τα μωρα ..τα θυμωμενα!


Ένα διαγαλαξιακό παραμύθι

Πριν από πολύ πολύ καιρό σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, υπήρχαν  κάποια μικρά φωτεινά πλάσματα, τα οποία απολάμβαναν και διασκέδαζαν την ζωή, εντός μίας τόσο χαρούμενης και άχρονης διάστασης. 

Και τότε μία μέρα ένας πολύ μεγάλος, εντυπωσιακός άγγελος ήρθε σ' αυτούς. 
Ζητούσε εθελοντές για μία πολύ σημαντική κοσμική αποστολή.
 
''Έχουμε αυτόν τον μικρό - αλλά πολύ σημαντικό - πλανήτη στην άκρη του γαλαξία της Αλκυόνας, ο οποίος ονομάζεται Γαία. Θυμίζει πάρα πολύ έναν πανέμορφο κήπο και αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές μορφές ζωής. Έχει υπάρξει κάτι σαν ένας πειραματικός σταθμός στον γαλαξία μας και διαθέτει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανθρωποειδή μορφή ζωής, η οποία έχει την δυνατότητα να συνεργάζεται με τις υψηλότερες και χαμηλότερες συχνότητες που είναι κοσμικά γνωστές. Για την ακρίβεια, αυτή η μορφή ζωής αποτελεί την επιτομή της δυαδικότητας. Από την μία πρόκειται για μία εξαιρετικού κάλους έκφραση της ζωής, ικανή να φέρει τις υψηλότερες συχνότητες Αγάπης, Φωτός και Ευτυχίας, που είναι γνωστές στο Σύμπαν. Από την άλλη είναι ικανή για για τις πυκνότερες και σκοτεινότερες συχνότητες, τις οποίες το σύμπαν έχει ποτέ βιώσει - συχνότητες τις οποίες το υπόλοιπο της Πλάσης, ξεπέρασε αιώνες πριν.

Έτσι έχει η παρούσα κατάσταση. Εντός  του πεδίου του χρόνου, ο πλανήτης αυτός, διέρχεται μέσω περιοδικών κοσμικών κύκλων. Τώρα βρίσκεται προ του τέλους δύο μεγάλων κύκλων - έναν διάρκειας 2.000 ετών, την εποχή των Ιχθύων και έναν δεύτερο κοσμικό κύκλο διαρκείας 25.000 ετών γύρω από την Αλκυόνη, τον κεντρικό ήλιο της γαλαξιακής οδού του γαλαξία.

Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, πολλά πράγματα πρόκειται να έρθουν σε ένα τέλος και πολλά άλλα πρόκειται να ξεκινήσουν. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως, ο πλανήτης βιώνει  αυτή τη στιγμή μία έγχυση φωτός, η οποία αυξάνει δραματικά την συχνότητα δόνησής του. Όπως συμβαίνει κατά την διάρκεια μεγάλων μεταβάσεων, έτσι και τώρα θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός αναταράξεων. Κάποιες από αυτές θα είναι γεωλογικές, διότι και η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός και εξελίσσεται και η ίδια. Αλλά το μεγαλύτερο τμήμα αυτών αφορά το ανθρώπινο είδος, το οποίο κυριαρχεί στον πλανήτη.

Αυτή δεν θα είναι μία εύκολη περίοδος για το ανθρώπινο είδος - ειδικά για εκείνους που δεν έχουν ακόμη αφυπνισθεί και για εκείνους που δονούνται σε χαμηλές συχνότητες. Καθώς η συχνότητα αλλάζει, θα δημιουργεί ανασφάλεια, η οποία με την σειρά της θα γεννά φόβο. 

Η αρχική εποχή της εξέλιξης σε αυτόν τον πλανήτη, αφορούσε στην φυσική εξέλιξη και η λέξη-κλειδί σε αυτήν την εποχή, ήταν η επιβίωση. 
Η δεύτερη εποχή, η οποία πλέον τελειώνει, αφορούσε στην πνευματική πλευρά και η αντίστοιχη λέξη- κλειδί ήταν η λογική. 
Η τρίτη, πλέον, εποχή, η οποία μόλις τώρα ξεκινά, είναι η εποχή της καρδιάς και η λέξη-κλειδί είναι η Αγάπη. Αυτή είναι και η υψηλότερη συχνότητα.

Εκείνοι που ήδη κατέχουν την βασιλεία της δύναμης στον πλανήτη, ανήκουν στην παλαιά τάξη της φυσικής δύναμης και του πνεύματος. Στον βαθμό που θα μπορέσουν να μεταβούν αρμονικά σε μία ζωή και όπου κέντρο και οδηγός της ζωής αυτής, θα είναι η καρδιά τους για έναν θεϊκό προσανατολισμό, θα έχουν αντίστοιχα και μία εύκολη μετάβαση. Για εκείνους, που δεν είναι ικανοί να το κάνουν αυτό, θα βιώσουν μεγάλη αναταραχή.

Λοιπόν, έτσι έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην Γη. Ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ, είναι διότι αναζητώ εθελοντές, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι, να ενσαρκωθούν σε ανθρώπινη μορφή στον πλανήτη Γη, ώστε να βοηθήσουν να γίνει η μετάβαση πιο ανώδυνη. 
Στο παρελθόν, έχουμε στείλει προφήτες και δασκάλους. Πολύ συχνά διώχθηκαν ή δολοφονήθηκαν βίαια. Σε κάποιες περιπτώσεις επονομάσθηκαν ''θεοί'', ώστε να λατρεύονται ως τέτοιοι, και αυτοί οι άνθρωποι έχτισαν θρησκείες και τελετουργικά γύρω από αυτούς, χρησιμοποιώντας τους για να χειραγωγήσουν ο ένας τον άλλο. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν τα πάντα εκτός από αυτά τα οποία πρόσφεραν αυτές οι απλές διδασκαλίες. 
 


Λοιπόν, αυτή τη φορά επιχειρούμε μία διαφορετική προσέγγιση. Όχι άλλοι προφήτες, δάσκαλοι,  avatars, τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ''δημιουργήσουν'' θρησκείες. Αυτή τη φορά στέλνουμε σε χιλιάδες - για την ακρίβεια σε εκατοντάδες χιλιάδες - συνηθισμένες φωτεινές υπάρξεις , με δύο μόνο αποστολές:



  1. Μείνε στην καρδιά σου. Άσχετα από το τι συμβαίνει γύρω σου, εσύ, μείνε στο κέντρο σου, στην καρδιά σου.
  2. Θυμήσου ποιος είσαι, γιατί είσαι εδώ και τι σημαίνει όλο αυτό.
Λοιπόν, αυτό μοιάζει εύκολο, έτσι δεν είναι; Δυστυχώς όχι. Όπως ήδη είπα η δυαδικότητα, έφτασε στο απόγειό της, σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό το είδος έχει τελειοποιήσει την  ψευδαίσθηση του καλού και του κακού. Η μεγαλύτερη πρόκληση που πρόκειται να αντιμετωπίσετε  εκεί, είναι να θυμηθείτε Ποιοι πραγματικά είστε, Γιατί είστε εδώ και Τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά. 
Όταν θυμηθείτε θα είστε σε θέση να παραμείνετε στο κέντρο σας - την καρδιά σας - ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα.

Πώς λοιπόν, θα γνωρίζετε πότε αρχίζετε να ξεχνάτε; Είναι εύκολο. Παρατηρήστε τις κρίσεις σας. Την στιγμή που θα αντιληφθείτε πως βρίσκεστε σε θέση να κρίνετε - να γνωρίζετε, πως θα έχετε ξεχάσει Ποιοι πραγματικά είστε, Γιατί είστε εδώ και Τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά. 
Αυτή θα είναι και η προειδοποίησή σας.

Και λοιπόν, εδώ βρίσκεται η πρόκλησή σας. Η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, απαιτεί  ένα μεγάλο ποσοστό ευθυκρισίας, σοφής αξιολόγησης του τι είναι αληθινό, τι είναι κατάλληλο και του τι είναι για το ανώτερο καλό, για τον εαυτό σας και τον πλανήτη. Σε πολλές περιπτώσεις η ευθυκρισία είναι εφάμιλλη της κριτικής. όμως όπως και να' χει θα γνωρίζετε όταν ασκείτε κριτική, πως θα έχετε απομακρυνθεί από το κέντρο της καρδιάς σας, όταν αρχίζετε να κατηγορείτε τους άλλους.

Ξέρουμε πόσο  μεγάλη πρόκληση μπορεί να είναι αυτός ο πλανήτης. Ξέρουμε πόσο πραγματικές φαίνονται αυτές οι ψευδαισθήσεις σε αυτόν τον πλανήτη. Κατανοούμε βαθιά την απίστευτη πυκνότητα αυτής της διάστασης και την πίεση την οποία πρόκειται να συναντήσετε. Αλλά εάν επιβιώσετε της αποστολής - και πρόκειται για μια εθελοντική αποστολή - θα εξελιχθείτε με υψηλότατες ταχύτητες.

Πρέπει ακόμα να πούμε, πως γνωρίζουμε πως κάποιοι από εσάς που θα πάνε σε αυτόν τον πλανήτη  ως σπόροι των αστεριών, δεν πρόκειται ποτέ να βλαστίσετε - ποτέ να αφυπνισθείτε ώστε να ανακαλέσετε το ποιοι πραγματικά είστε. 
Κάποιοι από εσάς θα αφυπνισθείτε και θα αρχίσετε να λάμπετε, μόνο και μόνο για να καταποντιστείτε αμέσως μετά, από τις διαφορετικές απόψεις και τις επικρατούσες σκεπτομορφές γύρω σας.
Ορισμένοι άλλοι, θα αφυπνισθείτε και θα παραμείνετε αφυπνισμένοι και το φως σας θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ανάμνησης για πολλούς. 
Θα ενσαρκωθείτε παντού σε ολόκληρο τον πλανήτη - σε κάθε κουλτούρα - σε κάθε φυλή - σε κάθε θρησκεία. Αλλά θα είστε διαφορετικοί. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε απόλυτα. 
Καθώς θα αφυπνίζεστε, θα συνειδητοποιείτε πως η αληθινή σας οικογένεια, δεν είναι εκείνοι της φυλής σας, της κουλτούρας σας, της θρησκείας σας, της χώρας σας, ή ακόμα και της ίδιας της βιολογικής σας οικογένειας. 
Είναι η κοσμική οικογένειά σας, εκείνοι που ήρθαν όπως και εσείς - σε μία αποστολή να βοηθήσετε περισσότερο ή λιγότερο ο καθένας κατά την μετάβαση αυτή.

Η αληθινή αδελφοποίηση και η πραγματική παγκοσμιοποίηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν θυμηθείτε Ποιοι πραγματικά είστε,  Γιατί βρίσκεστε εδώ και Τι πραγματικά συμβαίνει. Θα έρθει, καθώς θα επιστρέφετε στον ναό της θεϊκής παρουσίας, της καρδιάς σας, όπου αυτή η ανάμνηση συμβαίνει και μορφοποιεί αυτό που έχετε κληθεί να υπηρετήσετε σε αυτόν τον κόσμο.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι; Ωραία.

Α, και με την ευκαιρία, υπάρχουν και μερικές μικρής σημασίας λεπτομέρειες, τα οποία πρέπει να σας αναφέρω...
Εξαιτίας της πυκνότητας που διακρίνει αυτή τη διάσταση, δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε σε αυτή τη διάσταση  χωρίς διαστημική στολή. 
Πρόκειται για μία βιολογική στολή , η οποία αλλάζει με τον καιρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσα να σας πω για αυτό, αλλά ο χρόνος προσανατολισμού μας είναι μικρός, γι' αυτό νομίζω πως μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την εμπειρία και να την βιώσετε οι ίδιοι. 

Όμως θα πρέπει να σας προειδοποιήσω. 
Ελλοχεύει ο κίνδυνος, να ξεχάσετε Ποιοι στα αλήθεια είστε και να πιστέψετε πως στην πραγματικότητα Είστε αυτή διαστημική σας στολή, σε αντίθεση με το γεγονός πως η στολή  αυτή, αποτελεί μόνο το όχημά σας σε αυτή τη διάσταση. 
Μόλις βρεθείτε εκεί, θα διαπιστώσετε πως υφίσταται μία άπειρη ποικιλία  διαστημικών στολών και πως αυτές θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές. Παρ' όλα αυτά ανεξάρτητα από την πολυάριθμη ποικιλία, υπάρχουν δύο κατηγορίες στολών, οι οποίες αποκαλούνται φύλα. Και πάλι, πραγματικά δεν έχουμε χρόνο να μπούμε πιο βαθιά σε αυτό το θέμα την παρούσα στιγμή. 
Αλλά θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας με την στολή αυτή θα είναι εξαιρετικά διδακτική και ενδιαφέρουσα. 
Το επόμενο θέμα είναι αυτό. Για να μπορέσετε να λειτουργείτε σε αυτή τη διάσταση, θα λάβετε ένα μικρό τσιπάκι, το οποίο ονομάζεται ''προσωπικότητα''. Είναι κάτι σαν το προσωπικό σας αποτύπωμα, η ταυτότητά σας, που μαζί με την στολή σας, θα σας διαφοροποιεί από κάθε άλλο.

Αυτό θα σας επιτρέπει να συμμετέχετε στο ολόγραμμα - κάτι το οποίο αποκαλούν '' συμβατική πραγματικότητα''. Και για μία ακόμη φορά, υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος, να απορροφηθείτε τόσο από τα ολογραφικά δράματα της προσωπικότητάς σας, ξεχνώντας Ποιοι πραγματικά είστε και να νομίζετε πως ΕΙΣΤΕ η προσωπικότητά σας.  Ξέρω, πως ακούγεται απίστευτο αυτή τη στιγμή, αλλά μόλις φτάσετε εκεί...

Και πάλι, υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να σας πω για τον προσανατολισμό σας, αλλά νομίζουμε πως μπορείτε να μάθετε τα υπόλοιπα, εντός της διαστάσεως. 

Το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό να θυμάστε, είναι το Ποιοι πραγματικά είστε, Γιατί είστε εδώ και Περί τίνος πραγματικά πρόκειται. Εάν το κάνετε αυτό, όλα τα υπόλοιπα, θα λειτουργήσουν άψογα. Αλλά σημειώστε: Τόσο λίγοι πραγματικά τα θυμούνται όλα αυτά και  ξεχωρίζουν ως διαφορετικοί και οι άλλοι τους αποκαλούν ''φωτισμένους'' ή ''αφυπνισμένους'' και  τους δίνουν διάφορα ανάλογα επίθετα. Περίεργο, δεν είναι; 
Λοιπόν, καλή  τύχη και καλό ταξίδι!!!



μετάφραση - απόδοση white

από εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου